2009. december 28., hétfő

Szilveszter a HaBárban

Nincs még programod az óév búcsúztatására? Vagy csak azt érzed, hogy az általad kiválasztott buli talán mégsem a lehető legjobb? Illetve egyszerűen csak szeretnéd barátaiddal együtt ünnepelni az új év kezdetét?

Ha igennel felelsz a fenti kérdések valamelyikére, vagy netán mindegyikre, akkor keresve sem találnál jobb helyet, mint ahol év közben is sokat fordulsz meg, mégpedig a HaBár Szórakoztató és Élménycentrumot!

A szokásoknak megfelelően idén is várja a bulizni vágyókat minden közlekes kedvelt helye, nyitás 22 órakor, a buli pedig hajnali 5 óráig fog tartani. A Baross koli alagsorában elhelyezkedő intézmény idén is az alkalomhoz illő díszítéssel és alkoholtartalmú italokkal várja az ide tévedőket. Természetesen az éjféli pezsgő és a Himnusz sem marad majd ki. Az ilyenkor fogyasztandó ünnepi menüt mindenki otthon, vagy a koliszobájában fogyassza el, mert azzal sajnos nem tudnak szolgálni a szervezők, illetve kéretik a konfetti levegőben történő szabadon engedését mellőzni a helyiségben a rendezvény alatt!

Találkozzunk Szilveszterkor a HaBárban!

Nincsenek megjegyzések: