2009. december 3., csütörtök

Az 500. bejegyzés

15 hónap, több mint 37 ezer oldalletöltés és 500 bejegyzés... Ez lenne a Közhír blogjának rövid története számokban.

Amikor 2008 augusztusában létrehoztuk és heteket áldoztunk designjának és struktúrájának kidolgozására, csak az a cél lebegett előttünk, hogy egy olyan oldalt hozzunk létre, ahol napi kapcsolatot teremthetünk az olvasókkal és napi szinten szolgálhatunk fontosabb, a kart érintő információkkal és szórakozást, felüdülést nyújtó témákkal. Közben több lelkes blogger is érkezett hozzánk, több embernek is vannak kisebb-nagyobb rendszerességgel bejegyzései és úgy érzem, eredeti célunkat maradéktalanul megvalósítottuk és az olvasottság alapján jelentősen túl is szárnyaltuk.

Emellett nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az egyetemen is a legjobban működőek között említhetjük a kozhir.blogspot.com-ot, ami nem is maradt elismerés nélkül: az Exit magazin az egyik számában az egyik leginformatívabb és legjobb blogként jellemezte közös gyermekünket!

Köszönjük Nektek, hiszen Nélkületek nem létezne ez a blog és nem ért volna el a jelenlegi szintre! Kérlek Titeket, kommentáljátok a bejegyzéseinket, írjatok az üzenőfalra, küldjetek e-maileket, hiszen csak Ti tudjátok, hogy mi érdekel Benneteket, mivel érdemes foglalkoznunk!


Tisztelettel:
Pölczman Balázs
Közhír főszerkesztő

Nincsenek megjegyzések: