2009. december 8., kedd

Sanyika eltűnt

Talán Ti is hallottatok Sanyikáról, a VW Transporter-kislányról. Szépsége beragyogta a kollégium parkolóját, nemi identitását pedig még egy bALEK is tanulmányozta a félév első Szakestélyén. Ha mindezek ellenére nem ismernétek Őt, íme a száraz tények:
a "Mi Transporterünk" egy 1981-es gyártmányú, 1,6-os szívódízel T3-as, ELC-037-es rendszámmal... volt eddig. A hétvégén ugyanis lába kelt.

3-an dobtuk rá össze a pénzt még nyár elején, ki-ki a maga forrásaiból. Sok időnk és energiánk volt benne, míg több rosszul sikerült "üzlet" után ráakadtunk, és megvásároltunk. Kisebb-nagyobb gondok akadtak vele, de eredeti célunkat sikerült megvalósítanunk: nyáron bejártuk vele az országot, sőt, mi több még Szerbiába is átruccantunk, ily módon végigjárva a közlekkaros baráti társaságunk otthonait. Természetesen ezek után sem hagytuk őt munka nélkül: hétvégenként hol egyikünk-másikunk vitte haza, hol kirándultunk vele egyet. A "fiúk" folyamatosan szerelgették, szeretgették, csinosították, ősz elején (egy kis tuning után) még a műszaki vizsgán is átment. Eljutottunk oda, hogy kívülről már egész pofás volt a járgány: egyre többen nézegették, csodálgatták, még az első VW Transporter találkozót is megjártuk vele, melyről a következő számban -nemsokára- olvashattok is, vagyis közhíres vonatkozása is van.

Sanyika 2009.12.05. 23:00 és másnap 12:30 között tűnt el a kollégium elől. Kérünk mindenkit, hogy ha bármilyen infomációja van az autó hollétéről, esetleg látta egészben vagy (ójaj) darabokban, akkor keresse Berta Zsoltot a 06-20/576-40-69 -es számon, vagy írjon mailt a sanyika@bgk.bme.hu -ra. További képeket (a felismerés végett) itt találhattok.

Azt hiszem mindannyiunk számára legalább annyira megdöbbentő, hogy gyakorlatilag az orrunk előtt ilyen történhet, mint a tulajdonosok számára, ezért aki tud, kérjük segítsen!

(A képért köszönet GrafÚr-nak, a megvágásért pedig bocsi. :-))

1 megjegyzés:

GrafUr írta...

Basszus, neeeeee!
Sanyikát én is megszerettem, iszonyat jó volt vele a tranyó talin... Nem hiszem el! :'( :'( :'( :'(
Még 3-án csináltam képet róla, furcsáltam is, hogy a koli előtt áll szegény...
Íme a fotó: http://picasaweb.google.hu/grafur/2009_12_03KozhirCimlapBudaEjjel#5411182628245508450