2009. október 13., kedd

Logisztikusok figyelmébe

Nagyoktól tanulhatnak

Logisztikus hallgatók konferenciája


Sajtóközlemény

A felsőoktatási intézményekről frissen kikerülő fiatal szakembereket rendszeresen éri a vád, hogy bár elméleti szinten felkészültek, nincsenek tisztában a vállalati gyakorlatokkal. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) – az ország több egyetemével együttműködve – most új lehetőséggel segíti a gazdasági és mérnöki karokon tanuló hallgatókat.

A társaság november 11-én hallgatói konferenciára várja a diákokat, valamint ingyenes részvételi lehetőséget biztosít számukra a Kihívások és lehetőségek – Innováció és új modellek az ellátási láncban című kongresszus első napján. A hallgatói konferencián fiatal logisztikai szakemberek osztják meg elhelyezkedési és munkahelyi tapasztalataikat. Többek között a SAP, a Coca-Cola, a Decathlon, a Waberer’s munkatársaitól kaphatnak karriertippeket a résztvevők, akiket a szervezők virtuális állásbörzére is várnak.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság szponzori segítséggel biztosítja a leendő közgazdászoknak és mérnököknek, hogy gyakorló szakemberekkel találkozzanak: a Balatonalmádiban tartandó kongresszus második és harmadik napjára a hallgatóknak rendkívüli kedvezményeket biztosítanak a részvételi díjból.

További információ:

Holics Szilvia
kommunikációs és marketing vezető

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT)

Iroda: 1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: +36 1 267 8740
Mobil: +36 20 529 2323
E-mail: szilvia.holics@logisztika.hu

Nincsenek megjegyzések: