2010. június 2., szerda

Valahol Oroszországban...

Jurij boldogan feszített 2003-as évjáratú Lada 2107-esében. Boldog volt, mert annak köszönhetően, hogy szép lassan beindult kis építkezési vállalkozása, végre felkerekedhetett meglátogatni rég nem látott unokabátyját. Gondolatai szabadon kalandoztak, hisz az utat, amin haladt, pár éve építették át, így egyenletesen suhant alatta a kocsi, csak az ezeröcsi duruzsolt. Épp arra gondolt, milyen jó, hogy nem hallgatott a szomszéd négyemeletesben lakó Konsztantyinra, és cserélte le kockaladáját Kalinára. Különben az utazás helyett most ő is arra várna, hogy mikor mehet érte a szervizbe... Eközben elhaladt egy elhagyatott vagongyár mellett, ami emlékeztette, hogy hamarosan le kell kanyarodnia balra. Már épp mosolyt csalt volna arcára a gondolat, hogy unokabátyja gyerekei, Misa és Vologya, akiket pelenkáskoruk óta nem látott, hogy fognak majd örülni az ajándékba vitt focilabdának, amikor váratlanul ezzel szembesült:

Egyből Szása és a kombinált fogó esete jutott eszébe, valamint a csomóponttervezők közvetlen felmenői... pedig ő csak egyszerűen balra akart fordulni.


UPDATE
Luxusmoszkvicsslusszkulcs jóvoltából íme a csomópont a valóságban, Moszkvában:


Nagyobb térképre váltás

5 megjegyzés:

Luxusmoszkvicsslusszkulcs írta...

Ha nem lenne odaírva a vasútállomás neve és az utcanevek, nehezebb lenne. :)

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=55.772844,37.548459&spn=0.005528,0.021973&t=k&z=16

Freetz írta...

Gratulálunk, nyertél! :)
Tény, hogy feliratok nélkül nehezebb lett volna, de egyben kissé reménytelen is. :D

Petrus írta...

Nyereményed egy diákhiteles sapka! :D

Ispán írta...

Az még megvan??? :XD

Luxusmoszkvicsslusszkulcs írta...

Nem lenne ez vészes feliratok nélkül sem, bár így elég volt az beírni a maps kersőbe. Google első találata a "weird spaghetti junction russia" keresőszavakra ez az oldal:
http://www.darkroastedblend.com/2006/11/incomprehensible-intersections.html
Ott van alul ugyanaz a kép ami itt. :)