2009. szeptember 14., hétfő

Kari BME ösztöndíj pályázat

A BME Közlekedésmérnöki Kari Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a Közlekedésmérnöki Kar teljes idejű képzésben résztvevő hallgatói számára az 2009/10. tanév őszi félévére kari BME ösztöndíjra.

Pályázhat minden olyan teljes idejű képzésben résztvevő hallgató, aki a tanulmányi munkán kívül más - a Karhoz köthető - szakmai vagy közösségi tevékenységet is végez. A pályázatnak tartalmaznia kell az előző félév szakmai és tudományos munkáját és a Kar érdekében végzett közösségi tevékenység leírását. Az érdemeket igazoló dokumentumok másolatát (pl. versenyen elért helyezés stb.) a Hallgatói Irodában kell leadni. Más érdemleges tevékenységről (pl. demonstrátori, közösségi, stb.) rövid beszámolót kell írni a pályázatban, és a referenciát biztosító személy ajánlását, aláírását csatolni kell.

A Kari Hallgatói Képviselet ellenőrzi a benyújtott pályázatok hitelességét, és amennyiben a pályázat valótlan adatokat tartalmaz, a pályázót kizárja.

Az elbírálás pontozásos rendszerben történik.

Pályázati adatlap letölthető INNEN!


A pályázatok beadási határideje:
2009. szeptember 20. (vasárnap) 20 óra

A pályázatokat a hok@kozlekkar.hu e-mail címre kell elküldeni, a pályázatok megérkezéséről 24 órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk!

Nincsenek megjegyzések: