2010. november 26., péntek

Működik!

Az egyéb elvégzendő munkák hatására kissé hosszúra nyúlt fejlesztési fázist követően tegnap beindult a MűTerem saját honlapja.


Működik! - Hirdeti a honlap fejléce. Az idevezető út nem volt rövid. Hogy némi háttérinformációt is megosszak, már egy ideje annak, hogy a kar két web felé is igencsak nyitott öntevékeny köre - a MűTerem és a Közhír - megkapta a .bme.hu végződésű domainjét. Az újság esetében egyszerű volt a helyzet, - egyelőre - a korábbi honlap lett átköltöztetve. A médiakör esetében egész más volt a leányzó fekvése, hisz révén új öntevékeny kör volt, frissiben kellett weblapot fejleszteni. A jó munkához idő kell, főleg ha közben az egyéb elvégzendő teendőket a saját háztájon gereblyézés elé kell helyezni. A lényeg viszont, hogy mostanra elkészült, és szolgálatba is állt az új rendszer. Ezzel lehetővé válik a korábban alkalmazott felületek leváltása, és a tartalmak új, egyénre szabott formában való leközlése.
Így aztán a jövőben a videókat, a buli- és egyéb fotókat keressétek a muterem.bme.hu-n! A honlap kínálata folyamatosan bővül, a galériák már felkerültek, a videók szépen sorjában, hamarosan pedig fórum és hírek is lesznek. Mindezen felül pedig olyan érdekességeket is találhattok, mint háttérképek vagy például interjú a kör vezetőjével.

Nincsenek megjegyzések: