2010. szeptember 29., szerda

Teszteld, milyen olvasó vagy! - Értékelés

Ha a legtöbb válaszod A jelű:
Te nagyon hűséges Közhír-olvasó vagy, érted érdemes dolgozni. De gondolj bele, hogy mikről maradtál le! Olvashattál volna a celebek kalandjairól és aktuális sztárpletykákról, de Te inkább minket választottál, akik leggyakrabban az oktatók régi sztorijait tárjuk fel. Ha a kari élet (rózsa)színes része érdekel, a HaBár-bulikon saját szemeddel mérheted fel a pillanatnyi helyzetet, és be is szállhatsz rendesen. Ha elég megnyerően viselkedsz, képzeletbeli barátaidat valódiakra cserélheted.

Ha a legtöbb válaszod B jelű:
Ejnye-bejnye, kicsit jobban bele kéne folynod a kar életébe. Ha alaposabban olvasnál, már tudnád, merre kell menned, ha követni akarod a fehér nyulat. Személyi fejlődésedhez nagyban hozzájárulna, ha gyakrabban látnánk az arcodat a HaBárban. Ugorj le egy kicsit a nyúl üregébe, meglátod, a szemüregednek is jót tesz majd a hangulatvilágítás. Sőt, egy ilyen életmód-változás hatására úgy forognak majd az agykerekeid, mint a legolajozottabb fogaskerék-hajtómű.

Ha a legtöbb válaszod C jelű:
Te aztán jelentkezhetnél a MENSA-tesztre, hiszen már nagyon jól tudod, mi a guatemalai gépkocsik jelzése, és hogy ki az a bizonyos négybetűs német vegyész! Csodálom, hogy kiruccantál a könnyű műfajba, és kitöltötted a tesztet. Hidd el, hogy 1-2 HaBárban töltött óra hihetetlen mértékben megnöveli a kreativitásodat. Ott kerülsz majd szembe az élet legnagyobb kérdéseivel (például: Miért fogy ki a sör a korsóból?), melyekre csak a Te felkészültségi szinteden lehet választ adni. Hajrá, kápráztasd el az embereket!

Ha a legtöbb válaszod D jelű:
Ezt úgyse olvasod el, csak ha valaki segít benne. Neked még a viccekhez sincs elég eszed – ki tudja, hol hagytad. Örülhetsz, ha a Facebook-on megtalálod a Lájk-gombot. De ne aggódj, az élet számos meglepetést tartogat még neked! Pár év múlva csinos orvostanhallgató fiúk/lányok vesznek majd körül – nagy kár, de a formalinból nem lehet kimászni… Addig is élvezd a közlekkari népszerűségedet. Téged mindenki jól ismer a HaBárban, úgyhogy igazán nem árthat, ha még több időt tartózkodsz lent. Egyszer akár a pult másik oldalára is kerülhetsz!

Nincsenek megjegyzések: