2010. szeptember 29., szerda

Szeptemberi Közhír

Eltelt egy újabb hónap, s mi ismét friss újsággal jelentkezünk. Méghozzá nem is akármilyennel! Itt az idő, hogy mindenki megtudja, a Közhír most szeptemberben betöltötte a 35. életévét! Ezt a szép évfordulót igyekszünk méltán megünnepelni, éppen ezért most egy kissé rendhagyó számmal rukkolunk elő.


Ízelítő a tartalomból:

Történelem - Visszatekintünk a Közhír elmúlt 35 évére, továbbá egy külön cikkben megszólalnak korábbi főszerkesztők, akik számukra kedves sztorikat mesélnek.
Közhíresek a Közhírről - A szerkesztőség jelenlegi tagjai mondják el véleményüket az újságról
Olvasói vélemények - Így vélekedtek ti a Közhírről.
Évfordulós retroközlek - A 35 éve, azaz 1975-ben történt közlekedési vonatkozású eseményeket vesszük sorra.
Teszteld milyen olvasó vagy! - A női magazinokból megismert önértékelő teszt :).

Ezen felül természetesen beszámolunk az Egyetemi Napokról, sőt visszatekintünk még a nyárra, az EFOTT-ra, és ezzel kapcsolatban Pécsre, mint Európa Kulturális Fővárosára is. Olvashattok még a kecskeméti repülőnapról, a Csodák Palotájáról, és a megszokott tanárinterjú sem maradhat el, melynek vendége ebben a hónapban Dr. Lovas László. Mindezeket, és a további érdekességeket keressétek az újságban!

Papír formátumban a hét folyamán jelenik meg az újság, de digitálisan már most letölthetitek itt a képre kattintva, vagy pedig az oldalsávból. Jó szórakozást!

Az ünneplés persze nem merül ki ebben a rendhagyó számban, de erről még később.

Nincsenek megjegyzések: