2010. szeptember 16., csütörtök

EN második napi helyzetjelentés

Tegnap már az Egyetemi Napok feléhez érkeztünk, és gyorsan át is robogtunk rajta. A körülmények ideálisak voltak a keddi jó hangulat folytatáshoz, lássuk mi is történt:

Délután folytatódott a karok közti vetélkedő, többek között a karok közti sörváltóval, ahol is kiválasztották a ma délutáni Guinness rekordkísérlethez a legjobb 100 sörivót.


Az esti buliban a keddi rockosabb vonal után merőben új írányt vett a Nagyszínpad, hiszen a Hősök kezdték melegíteni a közönséget. Őket a Bëlga váltotta, hogy egy remek hangulatú koncertet adjon. Újabb számaik mellett természetesen nem maradtak el a régi közönségkedvencek sem, mint például a Nemzeti hip-hop, a Gépkocsi Gyaloglás vége, vagy akár az Egy-két-há. Eközben az Unicum sátorban is fergeteges hangulat uralkodott, amiről az Ámokfutók gondoskodott. A nemzet szamurája odatehette magát, hiszen a konccert után a résztvevők igencsak magasztalták a produkciót. Ezen a színpadon a fesztiválokról elmaradhatatlan Korda Gyuri bácsi és Balázs Klári következett.
Hamarosan megérkezett a Nagyszínpadra Edward Maya, akit legtöbben csak a Stereo Love-ról ismernek. Az említett számmal világhírnevet szerzett úriember szenzációs hangulatot teremtett a sátorban. Zenekarával majd' két órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, az elektronikus alapokra helyezett gitár és tangóharmonika, valamint az énekesnő kíséretében, akinek hangja szintén kellemes színezetet adott a koncertnek.
Ezután minden téren a DJ-ké volt a főszerep, a RB PartyZone hozta a tegnap mutatott ütős formáját, de a két sátorban is emelkedett volt a partyhangulat. Utolsó említésre méltó momentumként Dévényi Tibi bácsit lehet még megemlíteni, aki szóról-szóra lenyomta a tegnapi bulit szállította, amit tőle megszoktunk.


Aki úgy döntött, hogy az Infoparkban tölti el az estéjét, nem kellett csalódnia, remek buliban lehetett része. Pár óra múlva célegyenesbe fordul az EN programja, utolsó lehetőség annak, aki még nem látogatott ki.

Képek elérhetőek a Közhírnél itt, illetve a MűTeremnél.

Nincsenek megjegyzések: