2010. március 12., péntek

Tuning Show 2010

Március 19-én, immár ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Carstyling.hu Tuning Show Budapesten, a Hungexpo „A” csarnokában, és a pavilon melletti szabad területen.
A show három napja (március 19-21) során, összesen 22.000 m2 fedett, és legalább ugyanennyi kültéri területen, Magyarországon még soha nem látott külföldi autócsodák, és rendkívül színes programok várják az autók és a lóerők szerelmeseit! Minden lesz, ami szem-szájnak ingere, lökhárítók szilikonból és üvegszálból, ki mire gerjed.

Külföldi exkluzív autócsodák, csúcskategóriás vendégautók!

Először Magyarországon: tuning autóépítés élőben!

Még több sport- és luxusautó – az ELEANOR először Budapesten!!

Tuning Expo – óriási akciókkal!

Exkluzív drift show nemzetközi profikkal!


Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják a látogatókat, melyekre a show központi nagyszínpadán kerül majd sor. Vadonatúj műsorral és lányokkal újra fellép az angol FUEL Girls csapata! Mellettük több ismert hazai híresség szerepel majd a színpadon, amin a divatbemutatótól a szépségversenyig és a stand-up comedy-ig minden látható lesz.

Továbbá idén is számos nyereményjátékra kerül sor, nem csak a színpadon, hanem a kiállítók standján is. A belépőjegyek egyúttal egy kis kvízjátékra cserélhetők, melyet kitöltés után a Carstyling.hu standján található gyűjtőbe dobhatsz be. A helyes megfejtők közül pedig akár Te lehetsz az egy szerencsés, aki vasárnap már egy több millió forint értékű tuninggal felszerelt Golf V-össel mehet haza!

Ne feledd tehát: összesen közel 50.000 m2-en, itthon eddig soha nem látott autócsodák, és rengeteg exkluzív érdekesség vár Téged, és minden autó-fanatikust március 19-21. között Budapesten, a Hungexpo „A” csarnokában, a Carstyling.hu idei évadnyitó rendezvényén!

A részletes programterv, a jegyárak és további információk a Tuning Show weboldaláról elérhetők.

Nincsenek megjegyzések: