2009. november 3., kedd

Jóleső elismerés

Nem olyan rég egy rövid írás jelent meg blogunkról az EXIT újságban, melyben összeszedték a legérdekesebb, legfurcsább, leghasznosabb blogokat a felsőoktatás berkeiből.

Íme a blogunkra vonatkozó részlet:

"Igazi egyveleg blog, amit minden egyetemen érdemes lenne írni, a hivatalos és rémesen unalmas honlapok és iskolaújságok mellett/helyett. A diákok által feljegyzett aranyköpésektől kezdve, a közéleti események kommentálásán át az adott tantárgy ZH-írási mizériájáig (és az arra tett megoldási kísérletekig) mindenről szó esik, az egyetemi partikról nem is beszélve. A jelek szerint tucatnál is több lelkes blogger szerkeszti, abszolút élvezhető stílusban, gazdagon illusztrálva, videókkal megtűzdelve. Respect.

Az EXIT által kiszúrt legeredetibb fogás: karikatúrás, előadásokon készült rajzos-firkás posztok."

Először is köszönjük az EXIT részéről a dicsérő szavakat, nagy elismerés ez számunkra a "munkánkért". Minden szerző egy kicsit magáénak is érzi a blogot, ezért a bíztató szavak különösen jól esnek. Egy külső, független vélemény pedig mindig sokat jelent. Az ilyen, és ehhez hasonló pozitív hangvételű, vagy esetleg kritizáló megnyilvánulások mind azt jelzik, hogy nem hiába csináljuk, amit csinálunk. Persze mindig van hova fejlődni, és kell is, de ehhez az olvasóközönség is kell a támogatásával, a bizalmával és nem utolsó sorban a biztatásával, hiszen az újsághoz hasonlóan ezt is értetek és nektek csináljuk, nélkületek mi sem létezünk.

Köszönjük a bizalmat, és igyekszünk a továbbiakban is legalább ilyen színvonalon folytatni.

1 megjegyzés:

Diesel írta...

Gratulálok!