2010. május 4., kedd

Művészhajlamod-e van? Alkotási vágyadat ki-e éled?

Eleged van abból, hogy alkotási vágyad és kreativitásod csak a féléves házi feladatok táblázatkezelőből generált grafikonjainak cicomázásában, Bode-diagramok színezésében és Karnaugh-táblák szegélyének vastagításában élheted ki? Ódát tudnál írni arról, hogy milyen unalmas volt ma is az ábrázoló geometria? Filmet forgatnál arról, hogy a kénsav mire képes a Ch C14-ben felakasztott periódusos rendszerrel? Olyan szépnek találod a vezérműszíjat az új Audiban, hogy legszívesebben színdarabot írnál hozzá? Ha bármelyik kérdésre adott válaszod legalább egy talán, akkor Neked szól a következő felhívásunk.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen működő Műegyetemi Sajtóklub – a Bercsényi Hangstúdió, a GT Times, az Egyetemi Zöld Kör, az Impulzus, a Karima, a Kari Papír, a KÁTÉ, a Kémlelő, a Közhír és a PikkÁsz támogatásával - alkotói pályázatot hirdet a Műegyetem polgárai számára.

A pályázat témája: Szimpla.

Az előző tanévekben zajlott alkotói pályázatokhoz hasonlóan a Műegyetemi Sajtóklub a 2009/2010-es tanévben is azért, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatók alkotói készségének megnyilvánulására, és népszerűsítse az újságírást, az irodalmi művészetet, a fényképezést, a környezettudatosságot, valamint a médiával foglalkozó hallgatói szervezeteket a Műegyetemen, alkotói pályázatot ír ki a Műegyetem polgárai számára.

Az alkotói pályázatot 5 kategóriában hirdetik meg: Próza, Vers, Természetfotó, Fotó és Grafika.

A beadás határideje:
2010. május 14.

A részletekért keresd a plakátokat egyetem szerte, vagy látogasd meg a Műegyetemi Sajtóklub honlapját!


Nincsenek megjegyzések: