2008. november 8., szombat

Bajnokok Tornája

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) november 15-én, szombaton rendezi meg a "Bajnokok Tornája" elnevezésű évedzáró rendezvényét. A programnak a Hungaroring ad otthont.
A Bajnokok Tornája meghívásos alapú, az MNASZ hat szakágának és két nem szakági formában zajló bajnokságának legeredményesebb versenyzői fognak egymással azonos versenyautókkal megmérkőzni. Az itt induló versenyzők az idei vagy megelőző években elért bajnoki címeiket és a szakági javaslatokat figyelembe véve kerülnek felkérésre.

A rendezvény szombaton 7:30-kor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A versenyben a selejtező futamok 8:00-kor kezdődnek és várhatóan 13:00 órára derül ki, hogy ki lesz az a 16 versenyző, aki a döntőbe kerülhet. A döntők 13:30-kor kezdődnek és kieséses rendszerben 16 órára várható, hogy a legsikeresebb versenyző elnyeri a Bajnokok Bajnoka címet. A verseny díjkiosztója 17 órakor kerül megrendezésre.
Kísérő program továbbá: Az F1 Paddock területén egy szervizpark kerül kialakításra, ahol a szakágak versenyzői felállítják sátraikat, kiállítják versenyautóikat. Minden látogatónak lehetősége nyílik, hogy testközelből megismerhesse az autósportban résztvevő csapatok szervizpontjait, közelről megtekinthesse a versenyzők által használt autókat és egyéb technikai eszközöket, valamint személyesen találkozhasson versenyzőkkel. Az F1 Paddock alatt található aszfaltozott parkolóban egy versenyautók bemutatására szolgáló terület kerül kialakításra. Itt a versenyzők autóverseny bemutatókkal várják az érdeklődőket.

A részvétel INGYENES!

Nincsenek megjegyzések: