2011. június 20., hétfő

EFOTT - kosárcsatát vesztettek a sztárok


Kiss Ádám, Fluor Tomi, Sub Bass Szabi, Király L. Norbi, Kispataki Viktor és Fehér Balázs nagy tettre szánta el magát: a fiúk kosárcsatára hívták ki a szolnoki Olaj Kosárlabda Klub és a Szolnoki Főiskola kosárcsapatának tagjait.

A sztárok ugyan kikaptak a magyar bajnokokl, de egy percig sem csüggedtek, sőt, egymással is megküzdöttek a kivételes streetball-bajnokságon. A két celeb-csapat döntetlenül végződött megmérettetésén még a kommentátor szerepét betöltő Hajós András is labdát ragadott. A humoristát az sem zavarta, hogy miután sportcipő híján mezítláb kergette a gömböt, jó néhány vérhólyaggal a talpán indulhatott haza.

Négy nem mindennapi csapat küzdött meg egymással egy különleges streetball bajnokságon. Az EFOTT-TakarékPont Celeb Team, azaz Fluor Tomi, Sub Bass Monster, Kispataki Viktor, valamint irányítójuk, Király L. Norbi és az EFOTT Celeb Team tagjai, vagyis Kiss Ádám és a The Carbonfools énekese, Fehér Balázs az idei kupagyőztes és magyar bajnok Olaj KK tagjait, Tóth Zoltánt, a klub ügyvezető igazgatóját, illetve Trepák Zoltán és Horváth Ákos válogatott játékosokat, továbbá a Szolnoki Főiskola szintén bajnok csapattagjait invitálta közös pattogtatásra.

A látványos zsákolásokkal és bajnoki cselekkel fűszerezett rangadón méltósággal küzdöttek a sztárok, ám végül alulmaradtak a szolnokiakkal szemben, pedig VV Anikó és VV Gigi személyében csinos pompomlányok is szorítottak nekik. Az „EFOTT sportolója” címért járó trófeát végül az Olaj KK vihette haza, ám a sztárok nem keseredtek el, sőt egymással is megmérkőztek. A küzdelem végig kiegyenlített volt, a fiúk döntetlenben egyeztek meg.

A bajnokság mérkőzésvezetőjét, Hajós Andrást annyira magával ragadta a s

port szeretete és a hangulat, hogy hátrahagyva papucsát, mezítláb állt be játszani. A Heti Hetes sztárját még az sem zavarta, hogy a beton alaposan kidörzsölte a talpát. A vidám rangadó végén Király L. Norbi a Let's Get Rocked című nótával pörgette fel még jobban a lelkes közönséget.


Végig hamisítatlan EFOTT-hangulat uralkodott a Szolnoki Főiskola Campusán, hiszen a djuice támogatásával megvalósuló Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója az egyetlen fesztivál, ahol nem csak a koncertek, hanem a sportolási lehetőség

ek is fontos szerepet töltenek be a programban.

A hírességekkel legközelebb a szolnoki Tiszaparton, a július 12-17-ig tartó EFOTT-on találkozhatnak a rajongók.

Nincsenek megjegyzések: