2011. május 16., hétfő

Egy hétvégi időutazás képei

Mint, ahogy azt olvashattátok is a blogon, a BKV május elején egy igazán különleges hétvégi programmal ált elő. Aki nem volt ott azért, aki pedig ott volt és felidézné a kellemes emlékeket azért nézze meg a rendezvényekről készült képgalériákat.

A szombati nap a gödöllői HÉV vonalán telt. A főszereplő az ACSEV eredetű DM XII-es motorkocsi és vezérlőpótkocsi volt. A nosztalgiaút külön a fotósok "szórakoztatására" lett szervezve, speciális fotómegállókkal tarkítva a nem mindennapi utazást. Tekintsétek meg a napsütötte derűs szombat termését, melyet a cinkotai HÉV teleplátogatás zárt!


Vasárnap úgy döntöttem bemenekülök a rossz idő elől a föld alá. Jól tettem, ugyanis a 115. évfordulóját ünneplő Milleniumi Földalatti Vasút (M1) alagútjában az üzem fennállásával egy idős 11-es pályaszámú, korhűen helyreállított földalatti szerelvény közlekedett. Mivel az "öreg hölgy" nem állt meg a köztes megállókban, így fotózásra csak a két végállomáson volt lehtőség. Ha még nem láttad élőben a kontinens egyik első földalatti járművét, akkor tekinsd meg a galériát!

Nincsenek megjegyzések: