2011. október 26., szerda

Kalocsais overallt a zárófutamra!

A HugoBoss és a McLaren Mercedes csapat az idei évben minden futamra pályázatot írt ki versenyoverall tervezésére, melyeknek az adott futam országát kellett képviselni. Ezeket a ruhákat a szombati napon hordta Janson Button és Lewis Hamilton. A versenynek még egy tétje volt. A záró futamon Sao Pauloban a közönség által megszavazott overallt fogják hordani a pilóták, melyre a Hugo Boss weboldalán lehetett szavazni.

Ezen a versenyen a magyarok összefogásával nagyarányú győzelmet aratott a Kalmár István kalocsai mintás ruhája. Elméletben. A Hugo Boss ugyanis érvénytelenné tette a szavazást és sorsot húzott, melyen a német versenyruha győzött. A cég ekkor arra hivatkozott, hogy egy IP-címről az 5 perces szavazási időközök közt is érkezett szavazat, melyet szabálytalannak találtak.

A tervező Kalmár persze nem adta fel a harcot. Kiderül, hogy a trükköt török vetélytársa találta ki, hogy hogyan is játszható ki a rendszer, és a magyar győzelem után ő jelezte ezt a német cégnek. Jó néhány telefonváltás után a Hugo Boss elmondta, már a német tervezőnek meg is adták a kiutazáshoz szükséges dolgokat, és biztosan az a ruha lesz jelen az évadzáró brazil futamon.

Az overallversenyben a napokban aztán újabb fordulópont következett. A Hugo Boss úgy döntött, hogy hétfőtől szerdáig lehet szavazni a versenyruhákra újra weboldalukon, egy IP-címről 24 óránként egy-egy szavazattal.

Mi sem bizonyítja jobban a magyarok összefogását, mint az, hogy egyetlen nap alatt több, mint 60 ezren szavaztak a kalocsais overallra, mely így ismét torony magasan vezeti a listát. A Hugo Boss megígérte, az újra kiírt szavazás győztesének ruhája az egyik pilótán biztosan rajta lesz a Brazil Nagydíjon.

Fogjunk hát össze, és szvazzuk be a magyar mintát az évadzáró futamra! Szavazni a Hugo Boss weboldalán lehet.

Nincsenek megjegyzések: