2010. április 30., péntek

"Come to Marrakesh!"

A Mexikói futamot biztonsági okok - nagyon sejtelmes indok (a szerk.) - miatt törölték, így most hétvégén (május 1-2.) rendezik meg a WTCC (World Touring Car Championship) második futamát Marokkóban, egész pontosan Marrakesh utcáin. A brazil futamhoz hasonlóan most is lesz kiért izgulni minden autósport-szimpatizánsnak, ugyanis a rajtrácsról most sem fog hiányozni Michelisz Norbi és az ő "kormolós", kék Seatja. A helyszínnel kapcsolatban Norbi igazán bizakodóan nyilatkozott. „A pálya rendkívül gyors, talán a leggyorsabb az egész szezonban, ami nagyon kedvez a Seatnak. Nagyon várom már” – mondta a korábbi, kevésbé szerencsés futamok után érthető várakozásokkal.

Miközben ezt a bejegyzést írom, került fel a Túraautó Világbajnokság hivatalos honlapjára, hogy a magyar fiú nyerte a mai (pénteki) tesztet!!! Soha nem járt még ezen a pályán (ahogy Curitibában sem) és megint lenyomta edzésen a nagyokat. Akik látták a március eleji brazil futamot és edzést, azok emlékezhetnek rá, hogy az időmérő első szekciójában vezetett Norbi és csak egy technikai problémából adód kicsúszás fosztotta meg a jobb rajthely elérésében. Hát most is odapörkölt a nagyok orra alá, csak így tovább!

A vasárnapi versenyeket az Eurosport-on követhetjük végig délután 2 órától, de a Zengő Dension csapat honlapján is figyelemmel kísérhetők a versennyel kapcsolatos lényegesebb események.

Hangulat fokozás képpen:


A kicsit idősebbek (vagy zeneileg jól tájékozottabbak) pedig még emlékezhetnek a poszt címét adó dalra is:

1 megjegyzés:

echeníque írta...

Hajrá Norbi!