2010. április 17., szombat

Kari Napok vége

Sajnos véget ért a XXIX. Kari Napok és vele együtt lassan az csütörtöki záróbuli által kiváltott mámorosság is elszállt. Összességében úgy érzem mindenki nevében kijelenthetjük, hogy mind a szervezés, mind a hangulat szempontjából remek hetet tudhatunk a hátunk mögött.

A régi feladatok mellett a tavalyi újdonságok jelentettek kihívást a csapatoknak, valamint (sokak örömére) visszatért a hajtányverseny, mint ahogy arról korábban be is számoltunk.

A feladatokban remekül helyt állt a Kozmikus Shukárzás csapata, élükön Berkesi Ádámmal (alias A Vajda). Igazi raj(t)-cél győzelmet arattak, hiszen végig vezettek a Kari Napok alatt. Fellélegezni ennek ellenére sem tudott a csapat, hiszen a negyedévesek CSIbészei Jurácsik Péter (Mogyi) felügyelete mellett mindig szorosan a nyomukban jártak. Harmadik TsoTsó BARoSslakói-nak csapata lett, akik az utolsó pillanatban, a népszavazás után jöttek fel a dobogóra. Őket a másodévesek, Laca Luke és a Hét Mesterivász követte, akik western-kalapjaikkal és kendőikkel végig üde színfoltjai voltak az estéknek. Az egyetlen női főkormányos-jelölt, Szegedi Viktória alias Vic'eroy és a sínre hányt kalózok az ötödik helyre kerültek, viszont csapatuk bulizás terén egy cseppet sem maradt le az élmezőnytől. Hatodikak az elsősök lettek (Lazy Milán és a Pokerfake-k), akik megmutatták, hogy nagyon jó filmet tudnak csinálni, rengeteg lányt tudnak felmutatni, viszont az image ellenére a póker-siker elmaradt.

A részletekről olvashattok a karinapok.hu-n és a következő Közhírben is, ahol a főkormányos-jelöltek beszámolói mellett kiderül az is, hogy mi lett az üzenőfalunkkal.

Nincsenek megjegyzések: