2010. február 11., csütörtök

Internet regisztráció és Kondibérlet

Megváltozott a Kollégiumi Internet és Kondibérlet díjak befizetésének menete: a regisztráció és a fizetés ezentúl csak webes felületen lehetséges.

Első bejelentkezés előtt regisztrálnod kell magad. Az oldalon a vásárlás funkciót kell használni, ahol ki tudod választani az igényelni kívánt szolgáltatásokat, fontos, hogy a kollégium is helyesen legyen kiválasztva (Baross Gábor Kollégium)!

Az igényelni kívánt szolgáltatás kiválasztása után kapsz egy befizetési azonosítót, melyet a banki átutalás közlemény rovatában kell feltüntetni!

A kondibérleteket február 28-a után vehetitek át a Hallgatói Irodában. Ennek elkészítéséhez a jövőben is szükséges fénykép.


Az előző féléves befizetések február 28-ig érvényesek!

2 megjegyzés:

KissT írta...

Talán érdemes megjegyezni, mert erre a cikk nem tér ki, hogy a regisztráció menete nem változozz meg!!, csak a fizetés módja, regisztrálni továbbra is úgyanúgy a merlinen kell. További leírás ugyan itt.http://merlin.bgk.bme.hu

Ispán írta...

Köszönjük az infókat!
Erre tényleg nem tért ki a bejegyzés, de csak azért nem, mert akkor még ezek az információk nem voltak fent a merlinen. (Amit személy szerint én is hiányoltam, mivel a kozlekkar.hu is hivatkozott a merlinre.)