2009. július 14., kedd

Red Bull Street Parade

Az idei Magyar Nagydíj sem múlhat el Red Bull Racing utcai parádé nélkül - a Hősök tere, az Andrássy út, a Lánchíd után a Budai Várat is beveszi az energiaitalos alakulat.

Az eddigi évek sikeres gyakorlatának megfelelően az idei hungaroringi futam idején is megszállja a belváros egy szegletét a promócióra talán leginkább adó csapat. Hasonló műsort pedig nem először láthatunk idén kis hazánkban, hisz tavasszal Szegeden lehettünk tanúi a Red Bull bemutatójának.

Aki személyesen szeretné átélni a nem mindennapi eseményt, július 23-án csütörtökön este látogasson ki a a helyszínre. A program fő attrakciója természetesen 1-1 (korábbi évekből származó) Red Bull és Toro Rosso versenygép lesz, melyek a várbeli utcákban kialakított közel 3 km hosszú pályán fognak körözni. Tervezett útvonal: Palota út - Dózsa György tér - Attila út - Dózsa György tér - Palota út - Dísz tér. A rajt-cél a Dísz téren lesz.
A pilóták kiléte egyelőre nem száz százalékos, de abban biztosak lehetünk, hogy az egyik volánnál helyet szorítanak mindenki Palik Lacijának :).


Nincsenek megjegyzések: