2011. december 19., hétfő

Karácsonyi bál


Az idei félév utolsó előtti nagy bulija a karácsonyi bál volt, ami az ünnepi hangulat mellett szólt egy kicsit a gólyáinkról is.
A díszterembe lépve mindenkit magával ragadott a karácsony érzése, hiszen nem csak karácsonyfa és szépen díszített környezet várta a vendégeket, hanem kellemes halk zene is szólt az este indításaként.
A svédasztalos vacsorát Dr. Kulcsár Béla dékán úr és Majkut László, a Hallgatói Képviselet elnökének köszöntői követték, majd az elsőévesek egy kisebb csoportja fokozta a hangulatot nyitótáncával. Ezután meghallgathattuk a gólyák esküjét, s elindult az igazi nagy buli, amire mindenki várt!
Először az Egyből gombol trió lépett színpadra igazi őrületet teremtve, utánuk pedig már a mindannyiunk által jól ismert Vis Maior zenekar következett, akik nem okoztak csalódást senkinek, mert újra olyan bulit csináltak nekünk, aminél jobbat kívánni sem szokott az ember! Ülő embereket alig lehetett látni, mindenki táncolt és láthatóan jól érezte magát!
Közben a MűTerem fotósarkában készültek a jobbnál-jobb báli képek, melyeket az alábbi linken érhettek el:

http://www.muterem.bme.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=41:kari-rendezvenyek&Itemid=90

A dísztermi koncertek befejezését követően kivétel nélkül mindenki levonult a HaBárba, ahol folytatódott a banzáj egészen hajnalig.

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy régen volt ilyen jól sikerült rendezvény a Közlekkaron, s én csak remélni tudom, hogy az elkövetkezőkben is lesznek még hasonlók!

Nincsenek megjegyzések: