2011. július 24., vasárnap

Szurkoljunk együtt a Formula Student Hungary autóversenyen!


A Formula Student Hungary győri versenyén most te is szurkolhatsz a 33 egység közt induló két hazai csapatnak! A Continental jóvoltából a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Óbudai Egyetem műszaki szakirányú hallgatói közül az első 90 jelentkező ingyenesen vehet részt a rendezvényen 2011. augusztus 20-án és 21-én.

Nincs más dolgod, mint minél hamarabb regisztrálni, és máris tagja leszel a szurkolói csapatnak, hogy veled együtt buzdítsuk győzelemre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Kecskeméti Főiskola legénységét!

A szponzor nemcsak az ingyen utazást és a versenyekre szóló belépőt biztosítja, hanem az esti szállásodról és napi egy meleg étkezésről is gondoskodik, sőt az esti bulin még az első sörre vagy fröccsre is a vendégük leszel!

És ha mindez nem elég, a résztvevők közt kisorsolunk egy kétnapos, kétszemélyes frankfurti utazást, szállással, zsebpénzzel és a Continental helyi gyárának szakmai látogatásával kiegészítve!

Részletes program:

2011. augusztus 20., szombat

8.00 órakor indulás buszokkal a BME főépülete elől (1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3-9.)
Útban Győr felé kapsz tőlünk egy napindító Continental-mentőcsomagot,​ elkészítjük a szurkoló eszközöket, munkatársunktól pedig mindent megtudhatsz a Continental karrier lehetőségeiről.

10.30 körül érkezés Győrbe
A verseny helyszínén átadjuk a belépőkártyád és egy ebédkupont, amelyet tetszés szerinti időpontban válthatsz be a nap folyamán egyszeri meleg étkezésre.

A verseny megtekintése után szabadprogram estig.

21.30 órától fergeteges party a FSH Clubban (9026 Győr, Kálóczy tér 6.), ahol együtt bulizhatsz a verseny résztvevőivel, italkuponoddal pedig vendégünk leszel egy korsó sörre vagy egy pohár fröccsre.

2011. augusztus 21., vasárnap

9.30 körül indulás buszokkal a szállásról a verseny helyszínére

17.00 órakor kisorsoljuk a Continental tanulmányutat Frankfurtba

21.00 órától 22.00 óráig Formula Student Hungary díjkiosztó

22.00 órakor indulás vissza buszokkal Budapestre

Amennyiben úgy döntesz, hogy Győrben maradsz a Formula Student Hungary Záróbuliján, belépőd továbbra is érvényes, de vasárnap estére már nem tudunk neked szállást biztosítani és hétfői hazautazásodról is magadnak kell gondoskodnod.

Szurkolj és bulizz a Formula Student Hungary versenyén a Continental jóvoltából!

Jelentkezés augusztus 10-ig a formulastudent@akcio360.co​m e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések: