2011. július 5., kedd

Gombold újra! Divat a magyar - kiállítás


Gondoltál már arra, hogy a magyar öltözködési kultúra tradicionális elemeit beilleszd a mindennapi öltözködésedbe?
Kíváncsi vagy rá, hogy mit gondolnak fiatal divattervezőink a magyar divatról? Várunk Téged is a Gombold újra! kiállításra, a Design Terminál épületébe.


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Design Terminál és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által idén meghirdetett Gombold újra! Divat a magyar öltözéktervezési pályázatra több 400 terv érkezett, és a közel 70 elkészült kollekció azt mutatja, hogy a magyar kreativitás eleven fogalom. Május 8-án a legjobb 35 kollekciót felvonultató divatbemutatót több ezren kísérték figyelemmel a helyszínen, online és a televízióban.

A divatshow nagy sikerére való tekintettel itt a folytatás! Sok év kihasználatlanság után, 2011. július 1-én a Gombold újra! kiállítással nyitja meg kapuit a Design Terminál. Budapest szívében újra helyet kapnak a magyar tervezők kreatív és innovatív alkotásai.

A tárlaton megtudhatod, hogy a Gombold újra! tervezői mit gondolnak a hazai divatról, mi ihlette munkáikat, vagy éppen mit érdemes viselned a hétköznapokban, hogy naprakész legyél.

A Gombold újra! pályamunkáit a július 1-i megnyitót követően szeptember 15-ig akár többször is megnézheted. További információkért látogass el a designterminal.hu weboldalra, vagy kövess a facebook.com/gomboldujra oldalt!

Nincsenek megjegyzések: