2011. március 2., szerda

ÖntEXPO percről-percre


A mai napon minden karon működő öntevékeny kör lehetőséget kapott a nagyközönség előtti bemutatkozásra, tagtoborzásra. Úgy gondoltuk mi is minden feladatunkat megmutatjuk, ezért élőben blogolunk róla. :)


- 15:00 : a tervezett kapunyitás időpontja, viszont ekkor még nem tülekednek az érdeklődők.
- 15:15 : Szállingóznak az első látogatók, de egyelőre a MűTermesek képviselik a legnagyobb tömeget.
- 15:40 : Nagyon sokan jönnek a közhíres kérdőíveket kitölteni, amivel a 35. születésnapra készített DVD-t lehet megnyerni.
- 16:08 : Csupa ismerős arc tűnik fel, vicces pillanatokat szolgáltat, hogy Nochta berobban a díszterembe, és felháborodva kiabál, hogy a "HK nem képes felfogni, hogy fehér borból nem lehet krampácsot csinálni?". :) Ennek ellenére, úgy tűnik megpróbálják.
- 16:15 : Két gimnazista jelenik meg a Közhír asztalánál, amint ezt megtudjuk, mindenki rájuk veti magát. :) Kaptak is újságot bőven, no meg jó tanácsot mindenkitől aki a környéken járt.
- 16:30 : Megérkezett a tördelőnk, Szabó Ádám, aki összeköti a kötelezőt a hasznossal, így most itt a díszteremben, mindenki előtt tördeli az újságot. :)
- 16:45 : A BGK Dísztermében kezd sötétedni, és melegebb sem lett, az érdeklődők most épp elfogytak. Megyünk, és megnézzük a krampampuli főzést! Ezt azért csináljuk, mert sajnos nem tudtuk kitölteni a BISZ kérdőívét, de ha Ti megpróbálnátok, gyertek le!
- 17:13 : Az emberek nem gyűlnek, ennek ellenére a hangulat egyre fokozódik. A MűTerem még mindig nagyon sok taggal képviselteti magát, sőt még azt is megmutatják, hogy milyen szép pólóra pályázhat, aki közéjük áll. A legnagyobb sürgés-forgás talán a Szakkoli háza-táján tapasztalható (egyébként ők egyfolytában lopkodják a lapjainkat, amik eredetileg arra hivatottak, hogy a cikkírást bemutassuk rajtuk). A legviccesebbek pedig a Kertkör tagjai, akik nem akartak lemaradni a nagy demonstációkban, ezért felhoztak egy kapát és egy gereblyét (ha jól látom).
- 17:22 : Megérkezett az első adag krampampuli!! Lehet érte jönni bögrével. Elvileg főzőverseny van, de ezt az információt még nem erősítették meg. Mi stílusosan a közhíres poháralátétre tettük, amit mindenki kaphat, ha kitölti a kérdőívünket.
- 17:34 : Úgy tűnik a krampampuli híre terjed, mert elég sokan gyűltek a krampampuli t osztó asztal köré. Nálunk a régi, '80-as évekbeli újságok, az új újság nyers változata arat sikert és még mindig sokan töltenek kérdőívet.
- 17:58 : A rendezvény egyre zajosabb, (lehet, hogy a krampampuli miatt, de nem biztos) a MűTerem azzal szórakozik, hogy mindenféle tárgyakat dobál és terveik szerint később lelassítja a felvételt.
- 18:08 : Találtam egy cikket az egyik régi számban, amit Apum írt! :)
- 18:30 : Sajnos lassan abba kell hagynom a blogolást, mert 7-től Iron Hook meccsünk lesz. Ettől függetlenül mindenkit továbbra is várunk szeretettel, vannak itt közhíresek, például mellettünk ott ül Bán Vera, a Szakkoli vezetője, és szólok Majkut Lacának is, hogy figyeljen.

Remélem jól éreztétek magatokat, jövőre folytatjuk!

6 megjegyzés:

Ispán írta...

Petrus, nagy ötletnek tartom ezt a bejegyzést! Grat, aki kitalálta! ;)

Petrus írta...

:)
Én voltam, de KissT (BISZ) Internete, és Csillu biztatása nélkül nem jött volna létre.

Ispán írta...

Lehetne ilyen bejegyzés akár az ülésekről is... ;) Bár erről is érdemes lenne megkérdezni a kilátogató érdeklődőket.

Ispán írta...

Egyébként tetszetős a Közhír stand. :D
A "Nyerj!" felhívószöveg meg nagyon üt. XD

GrafUr írta...

Hehe, ez nagyon jó, nekem is tetszik Petrus! :) Ilyeneket lehetne még, tényleg! ;) Mindenféléről..

KissT írta...

Végül egy embernek sikerült kitölteni a kérdőívet, pedig nem volt olyan nagyon nehéz. Sőt...

Kár hogy nem volt kapacitásom közben is olvasni, de annyi érdeklődő volt hogy, azt se tudtam hova legyek :D