2011. március 26., szombat

Bemutatkozik a Moveo ultrakönnyű, összehajtható elektromos robogója


2011. március 31-én délelőtt 11 órakor a Közlekedési Múzeumban (1146 Budapest, Városligeti körút 11.) mutatják be a Moveo & Antro Csoport ultrakönnyű, összehajtható elektromos robogóját.

Az Antro Csoport 3 évvel ezelőtt, e múzeumban indította útjára a SOLO hibrid koncepció autóját, melynek híre számos hazai és nemzetközi fórum elismerését elnyerve bejárta a világot. 2010-ben a Time magazin a „legjobb 50 Innováció” közé választotta.

A fejlesztő csoport most készen áll arra, hogy az ultrakönnyű, elektromos összehajtható robogójával - első, sorozatgyártásra kész termékével - a világban megjelenjen. A környezet- és felhasználóbarát összecsukható robogó egyedülálló megoldást kínál mind az ingázók, mind a nagyvárosi közlekedők jelen kihívásaira. A koncepció-fejlesztés végéhez érve, a harmadik prototípus elkészültével a gyártás magyarországi megvalósítását tűzte ki célul, és immáron a technológiai fejlesztésen dolgozik a csapat.

Program:

11.00 – Köszöntő – Győrffy Orsolya, ügyvezető
11.15 – Ünnepi Megnyitó - V. Németh Zsolt, Vidékfejlesztési Minisztérium Államtitkára, Őrségi térség Országgyűlési Képviselője
11.30 – Alapító és befektetőtárs, Hivessy Géza és dr. Slezák Tamás a cégről és a fejlesztés folyamatáról
11.40 – Magyar Dániel, Pannon Novum Nyugat-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Ügyvezető Igazgatója: Innovátorok helyzete és feladatai Magyarországon
11.55 – Alapító, Hegedűs Zsolt a robogóról
12.00 – Moveo „színre gördül”
12.10 – 13.00 Kérdések, válaszok

További információ, elérhetőség: http://www.solo-duo.hu/, http://www.moveo.hu/

Nincsenek megjegyzések: