2009. február 3., kedd

Lesz mit mesélni

Kedves Diákok!

Egy kiadványt kezdtünk el szerkeszteni, melybe megtörtént, vicces egyetemi sztorikat szeretnénk összegyűjteni. Olyan történeteket, amelyek velünk történtek meg az 5…khm…8-10 év alatt, és méltán járnak szájról szájra, jókedvet csalva hetyke bajszunk alá.

A kiadvány célja, hogy azon középiskolás lurkók, akik szeme előtt az egyetemről csak a poros könyvespolcok és éjszakai mulat tanulások képe dereng, valamelyest árnyaltabb képet kapjanak e magasztos élet szórakoztatóbb oldaláról is, no meg persze az, hogy a későbbi munkásévek során elhomályosodott emlékeink után kutatva, jóízűen kuncogjunk e dicső évek fergeteges percein.

Ha tehát van olyan történeted, amit szívesen megosztanál a közérdeművel, akkor ne habozz, vesd papírra, hadd nevessenek rajta mások is! Nem műalkotásokat várunk, a lényeg csak az, hogy frappáns és humoros legyen!
A cím, ahová a művedet küldheted: egyetemisztorik@freemail.hu.

A történetek ideális terjedelme egy bekezdéstől egy oldalig változhat, és a „mesélés” során az egyetem méltóságára ügyeljünk.

Ne feledd, a halhatatlansághoz halhatatlan történetek kellenek! Légy Te is az!
(Mivel a történeteket szerzői név nélkül várjuk és közöljük, ezért a beküldők hozzájárulnak a történetek szabad felhasználásához, stilizálásához. Az első kiadványhoz a beküldési határidő 2009. március 31., a következő szám kiadása a beérkezett művek számától függ.)

Üdvözlettel,

A kiadvány szerkesztői

Nincsenek megjegyzések: