2009. április 10., péntek

Egyszer véget ér...

Máris elröppent ez a hét, a Kari Napok 7 napja. Szinte még tegnap volt, amikor a csapatok bevonultak, és kezdetét vette az egész felhajtás. Aztán jött a szombati túra, ahol kis híján "elhulltanak legjobbjaink a hosszú harc alatt", viszont megtörve bár, de fogyva nem folytatták a küzdelmeket... Vasárnap éjfélkor benépesült a Műegyetem rakpart, hogy szemtanúja legyen a Sörmaffia száguldásának. Aztán debütáltak új feladatok is, a kedd este viszont a hagyományé volt: előbb az Áltudományos előadást, majd a Baross Filmszemlét követhette figyelemmel a népes közönség. Szerda a vetélkedők napja volt, a csütörtök pedig feltette az i-re a pontot.
Gróf Lazloék, vagyis a Vércsoport példátlan bravúrt vitt véghez, ugyanis ez a társaság egyhuzamban immáron hamadszor diadalmaskodott a versenysorozatban! A rendhagyó beiktatási ceremóniát követően az ilyenkor szokásos volumenű záróbuli vette kezdetét.
A részletes eredményért keressétek fel a karinapok.hu oldalt, a főkormányosjelöltek héten szerzett benyomásairól pedig a következő Közhírben olvashattok.
Nagy gratuláció mindenkinek, aki részese volt az elmúlt hétnek, hiszen
CSAK EGY CSAPAT VAN - KARINAPOK!

Nincsenek megjegyzések: